Daar doen we het toch voor…

Deze warme woorden kreeg ik zojuist binnen van de bruidegom. Dit is echt hartverwarmend en voor mij een van de redenen om trouwfoto's te maken. Een prachtig moment vastleggen als blijvende herinnering, mensen blij maken.

Dankjewel Sanny en Danela, ik vond het een genot om met jullie te werken!

 

Op de photoshoot met George.

Het is niet zomaar een photoshoot, het is experience dat blijft in je herinneringen en op de foto’s . Je voelt je voor een dag een moviestar, je krijgt heel veel aandacht met hoge dosis van professionaliteit dat George niet alleen uitstraalt maar ook waar maakt.

Over George zelf, alleen goede woorden. Hij is goed georganiseerd heeft alles bij zich maar zijn persoonlijkheid met flinke dosis humor staat boven op.  George is fun to be with.  En dat zie je ook aan het eindresultaat, foto’s met veel lach, vrolijk, ontspannen.  

George speelt met licht en camera, hij weet goed de omgeving te kiezen en zelfs de beste uit te halen door de combinatie van de licht omgeving en de kleuren. Op de foto’s heb je indruk dat je op de mooiste plek op aarde  bent, op het paradijs , the garden of Eden,  maar in werkelijkheid is dat een bosje of het park om de hoek.

George heeft ook foto’s gemaakt voordat Danela en ik gingen trouwen, een dag een avontuur door Den Haag en op de trouwdag zelf, geweldige herinneringen opgeslagen in de pixels en op papier.  Beide zijn fantastisch.

Will je onvergetelijke dag, een real experience en herinneringen die op de foto’s tot leven komen, boek snel een dag en ga op avontuur dat je telkens in je woonkamer opnieuw kan beleven.   

Bedankt George!!!!

Danela en Sanny 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Show Buttons
Hide Buttons
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com