Het perfecte plaatje wordt steeds beter…

Aflevering 3 van het perfecte plaatje is maandag uitgezonden en de kwaliteit gaat omhoog. Niet van de foto’s, maar van het commentaar.

download

Het is niet dat het de kandidaten steeds moeilijker gemaakt wordt, de opdrachten lastiger worden of er meer eisen aan de opdracht gesteld worden. Nee, de strijd die de kandidaten met zichzelf en de omstandigheden aangaan wordt steeds iets beter in beeld gebracht. Eindelijk krijgt de kijker een beetje een indruk van de moeite die het kan kosten om “het perfecte plaatje” te kunnen maken. De compositie, het licht, de instellingen van de camera, de achtergrond, het onderwerp en ga zo maar door.

Het lijkt vaak allemaal zo makkelijk omdat de doorgewinterde fotograaf zonder blikken of blozen alles goed zet en in no-time een prachtige afbeelding maakt. Helaas is de realiteit dat daar veel, heel veel ervaring voor nodig is. Deze aflevering draagt eindelijk bij aan het begrip daarvoor.

Wat vond jij van de aflevering?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Show Buttons
Hide Buttons